window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-129537442-1');
Záruka na odsávačky materského mlieka - Lansinoh

Záruka na odsávačky materského mlieka

Všetky Lansinoh elektrické odsávačky materského mlieka majú 2-ročnú záručnú dobu (pozrite manuál odsávačky pre viac informácií). Záruka pokrýva akékoľvek výrobné vady a nedostatky zariadenia, ktoré ovplyvňujú výkon odsávačky.

Pri niektorých častiach produktu, ktoré majú charakter spotrebného materiálu, ako sú hadičky, membrány a ventily je životnosť obmedzená výrobcom.

Táto záruka sa nevzťahuje na kozmetické alebo náhodné poškodenia, poškodenia, ktoré vznikli v dôsledku nevhodného používania, použitia nesprávneho napätia, každodenného opotrebovania, taktiež sa nevzťahuje na odsávačky, ktoré boli upravované alebo používané viacerými osobami.

Táto záruka sa vzťahuje na zákazníkov v Slovenskej republike. Z hygienických a zdravotných dôvodov by naše odsávačky nemali byť po použití znovu predávané. Záruka sa neprenáša na následného užívateľa.

Ak sa na Vašej odsávačke vyskytne chyba, ktorá podlieha záruke, garantujeme Vám opravu alebo výmenu odsávačky alebo jej poškodenej časti. Môže to tiež znamenať, že Vám poskytneme jednu alebo viac náhradných dielov. Taktiež od Vás môžeme požadovať vrátenie odsávačky alebo poškodených častí na opravu alebo testovanie. Ak ste presvedčený, že je Vaša odsávačka poškodená, kontaktujte nás spolu s dokladom o kúpe, kde je zobrazený dátum obstarania a predajca.

 


Mini Cart 0

Your Košík is empty.

X